Monday, January 22, 2007

pasaport nihayet tamam...

pasaport alırken, yutdışına çıkış harç bedeli ödememek için baya bi çaba sarfetmem gerekti.. ülkemizde ki tüm resmi kuruluşlarda olduğu gibi okulumda da bürokratik işlemler gayet ağır yürüdüğünden en az 4 kez öğrenci işlerine, 3 kez rektörlüğe, 2-3 kez de yine öğrenci işleri daire başkanlığına gitmek zorunda kaldım.. tüm bu süreç yaklaşık bi 10küsür gün sürdü.. ama sonunda mutlu son..

gerekli resmi kağıdı aldıktan sonra, emniyet müdürlüğüne vermek üzere öncelikle vali yardımcısına imzalattım sonra da aldım getirdim bidaa emniyet müdürlüğüne.. şükür ki pasaport işleri daire başkanlığında akl-ı selim insanlar vardı.. karşılıklı anlayış ve hoşgürüyle pasaportuma 24 saat içinde kavuşmamı sağladılar.. :) aldığım sürücü belgesinden sonra, hayatımda ki 2. dönüm noktası :silly yakında ıslatırız.. :silly

2 comments:

fatihsim said...

Ön kayıt için başvuracakların hem indirimli kayıt olma hemde en güzel Work and Travel işlerini seçebilme imkanını yakalacaklar. Ve şu hatırlatma da aklınızda olmasını isterim Amerika Uçak Bileti en ucuz alım tarihleri Kasım-Aralık ve Ocak ayları en ucuz bilet alım ayları olduklarını unutmayın.

Atalay Sıdar said...

Work and travel ile ilgili aklınıza takılan, merak ettiğiniz ne varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz..
Troy International